Bengaluru Tech Summit-2023

Лийна Пише Томас, като член на Управителния съвет ще представи “Долина за дълбкотехнологични иновации-Пловдив” на Bengaluru Tech Summit – 2023, който ще се проведе в Бангалор (Бенгалуру), силиконовата долина на Индия на 29.11-01.12.2023г.

Форумът е платформа за обмен на знания, динамични дискусии, трансформиращи прозрения и мисловно лидерство. BTS 2023 е многоканална конференция, която покрива цялата гама от технологично пространство с отделни направления, посветени на IT & Deeptech, Biotech, Startups и Global Innovation Alliance.

Над 75+ сесии се очакват на конференцията, включително провокиращи мисли и вдъхновяващи ключови бележки, ангажиращи панелни дискусии и информативни презентации; от 400+ глобални експерти по домейни.

Фокусни области:

IT & DeepTech: AI /ML, Киберсигурност и поверителност на данните; Роботика и автоматизация; Deeptech приложения в разузнаването и космонавтиката; 6G; AR / VR; Чиста енергия и устойчиви технологии; Интелигентна мобилност; Анимация и игри.

Биотехнологии: Революция в прецизната медицина; AI в откриването на лекарства; Напредък в редактирането на генома; Биопроизводство от следващо поколение; Иновации в стволовите клетки; Съображения за биосигурност; Иновации в агробиотехнологията; Персонализирани стратегии за лечение; Иновации в биоинформатиката; Иновации в политиката за Biotech Adv.

Стартъпи: Динамика на иновационната екосистема; Разрушителни иновации, задвижвани от AI; Нововъзникващи пазарни възможности; Прозрения за предприемаческото лидерство; Продуктов пазар Fit Maestery; Growth Hacking 101; Pitch Perfect; Истории на успеха; Изграждане на силни екипи; Финансиране и инвестиции.

About The Author

Leave Comment